Therapeuten

Therapeuten

 

De naam van onze praktijk 'Einstein' is ontstaan nadat Adrie Talakua op zijn 38e leeftijd constateerde (na vele psychologische testen) exceptioneel hoogbegaafdheid te zijn en extra zintuigen als Sjamaan te hebben. "Het werd mij duidelijk wat maakt dat ik ‘zo snel’ kan denken en direct handelen. En ook waarom ik zo vaak niet begrepen werd!"

Veel mensen kennen Adrie als een veelzijdig mens: zijn zakelijke- en creatieve bevlogenheid, zijn sportieve drang om altijd tot het uiterste te gaan, als iemand die zijn sociale kwaliteiten aanspreekt om met plezier, gelijkwaardigheid en respect met mensen om te gaan evenals zijn bestuurlijke kwaliteiten om zaken duidelijk, degelijk en concreet aan te pakken.
Zijn manier van denken, vele studies in uiteenlopende richtingen en zijn tegendraadsheid hebben ertoe geleid (de) uitdagingen steeds aan te gaan: kan het anders? Hoe kan het anders? Altijd op zoek naar innovatie! Op die manier is zijn manier van denken, handelen, werken en innoveren voor zijn gevoel passend bij zijn grote broer Einstein. (meer over Adrie)

Na een aantal jaren heeft Adrie mede-Einsteiners gevonden in Joanna Talakua en Julia Talakua.

Joanna is een sterke pilaar in de hypnose- en regressietherapie waarin zij en Adrie zijn afgestudeerd. Haar kracht ligt in haar optimale kennis van zaken en daarnaast kan zij een heel fijne, geborgen sfeer in het consult brengen. Hierdoor is het eenvoudig om je fijn te voelen en echt te kunnen aanpakken. (meer over Joanna)

Julia Talakua kwam zelf via topsportcoaching bij Einstein-Empowerment.academy terecht. Vervolgens heeft ze zich als trainer en coach ontwikkeld. Zij gebruikt de scherpte uit de topsport om je aan het denken te zetten en echte veranderingen te laten doormaken. Groeien als mens is ook topsport! (meer over Julia)

Adrie Talakua heeft na jarenlange tegenstrijdigheid met zichzelf ook gekozen om dat innerlijke deel dat zich steeds aandient; zijn paranormale gaven vorm te geven. Zijn bijzondere gaven op paranormaal gebied heeft hij in meerdere levensfases herontdekt en ontwikkelt tot een hulpbron voor zichzelf en zijn medemens. Dit zet hij dan ook direct en speciaal in bij consulten en trainingen in een verrassende helderheid en directheid.

Of het nu gaat om persoonlijke problemen, problemen op (top)sport niveau of problemen op werkniveau; Einstein-Energetica bekijkt het vanuit een holistisch perspectief en we behandelen je ook als zodanig!

                                                                                                                                                                        Graag contact


Adrie Talakua

Adrie Talakua
 • Sjamaan; helderziend, heldervoelend en meevoelend.

Via mij opa Marcus heb ik deze sjamaan als 7 maanden oude baby in de buik mogen ontvangen. Nu mag ik het inzetten om velen te helpen en snel naar de aansturing van een probleem te kunnen.

 • Int.gecertificeerd NLP Practitioner, Master Practioner bij SmaraSiddhi, Isabel Rodriquez, Jannie IJzendoorn en Eric Schneider
 • NLP trainer bij NTINLP, Helma de Goede en Rene Kuiper (assistent bij Herman Cornet en Ans Vervoort)
 • Train the Trainer(NLP trainer) bij Chris van der Velde.
 • Int. Gecertificeerd NLP trainer bij Academie voor Psychologica
 • Systemisch Werken (Familie & Organisatieopstellingen) bij NTINLP.
 • Hypnotherapie(hypnotherapeut)....VBAG
 • Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Hypnos, Barbelo Uijtenboogerdt,
 • Hypno & regressietherapie bij Trance Art, Jos Olgers en Bertien van Woelderen
 • Medische Basiskennis + Psycho-Pathologie bij Trance Art, Bertien van Woelderen
 • Klinische Psychologie(HBO), Kindercoach, TA(Transactionele Analyse), Mindfulness, Sjamaan
 • Voice Dialoque(Hal en Sidra Stone), Lietje Perizonius
 • Gezondheidspsycholoog i.o. O.U
 • EMDR practitioner i.o. BiVT Rene Veraar

Lees ook mijn persoonlijke verhaal.


 

Joanna Talakua

Joanna Talakua
 • Int.gecertificeerd NLP Practitioner, Master Practioner bij Einstein-awareness
 • Int.gecertificeerd NLP Master Practioner bij Mind Academy
 • Gecertificeerd NLP Allround Communicatie trainer bij Mind Academy
 • Internationaal gecertificeerd NLP Trainer bij Mind Academy
 • Hypnotherapie(hypnotherapeut)....VBAG
 • Hypnotherapie en integrale psychosociale therapie bij Hypnos, Barbelo Uijtenboogerdt,
 • Hypno & regressietherapie bij Trance Art Academy, Jos Olgers en Bertien van Woelderen
 • Medische Basiskennis + Psycho-Pathologie bij Bertien van Woelderen, Trance Art Academy

Lees ook mijn persoonlijke verhaal


Julia Talakua

Julia Talakua
 • Internationaal gecertificeerd NLP trainer bij Mind Academy;
 • Voormalig topsporter, sinds 2012 in de top drie van Nederland Hinkstapspringen, top 8 Verspringster;
 • Tweevoudig Nederlands Kampioen Hinkstapspringen;
 • Jurist, LLB, Rechtsgeleerheid, Erasmus Universiteit
 • Econoom, BBA, Management, Economie en Recht, Hogeschool Rotterdam
 • Gecertificeerd NLP Allround Communicatie trainer bij Mind Academy;
 • Int. gecertificeerd NLP Master Practitioner bij Mind Academy;
 • Int. gecertificeerd NLP Practitioner bij Einstein-Empowerment;

Lees ook mijn persoonlijke verhaal

 


 

Balans met Personal coaching

Adrie Talakua

Adrie Talakua: Trainer, coach, (top)sportcoach, hypnotherapeut, relatiecoach, kindercoach, sjamaan, int. gecertificeerd nlp trainer, paranormaal genezer en trainer systemisch werk(familie + organisatieopstellingen + sjamanistische opstellingen)

“Gelijkwaardigheid, Wederzijds Respect, Ethiek en Ecologie”

 

Om bij het mooiste beginnen: ik ben vader van twee prachtige kinderen Yánick en Sarah-Fleur. Wat dat betreft ben ik een gezegend mens met zo’n prachtig cadeau.

Vanuit dit vertrekpunt heb ik mij de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik nu ben en die zich nog steeds mag ontwikkelen op meerdere gebieden: intellectueel, sociaal, sportief, zakelijk, bestuurlijk en op Spiritueel niveau.

Veelzijdige Adrie

Mijn veelzijdigheid heeft ertoe geleid dat ik opleidingen heb gevolgd die op dat moment en in die tijd bij mij pasten. Gestart als een echte techneut heb ik werktuigbouwkunde en (proces)chemie gestudeerd. Vervolgens ben ik als rekenwonder, ofwel sterk geïnteresseerd in cijfers, commerciële - en bedrijfseconomie gaan studeren. Dat gaf mij het inzicht in dat wat ik blijkbaar ook naast de cijfers in mij had en dat is marketing. Als techneut wist ik niet dat ik marketingcompetenties bezat maar ben daarop geattendeerd door mijn zakelijke omgeving: “Adrie jij bent een marketeer pur-sang”.

Als geen ander weet ik om te gaan met de marketinginstrumenten en die in te zetten om doelen te bereiken. Het lijkt heel moeilijk, maar het gaat maar om één ding: “hoe ga ik met mensen om”. Verplaats en verdiep je in de ander en jullie contact loopt echt grotendeels vanzelf. Houd je vooral niet vast aan je eigen Model of The World of overtuigingen.
Gebruikmakend van mijn economische opleiding en mijn eigenschap goed met mensen om te gaan kreeg ik de mogelijkheid om bij meerdere organisaties en multi-nationals mijn (leidinggevende) kwaliteiten ten toon te spreiden.
Daaruit voortvloeiend raakte ik meer en meer gepassioneerd door mensen; hoe wij denken, handelen en waar wij tegenaan lopen. Menselijk gedrag boeide mij enorm en kwam ik bij delen van mijzelf terecht die mij wezen in de richting van Psychologie. Ik richtte mij op deze studie en -daarbij zeker niet onbelangrijk- mijn werk binnen de beroepenvereniging het NIP.

Die mix maakt mijn leven aantrekkelijk en ook nog eens heel plezierig. Bezig zijn op meerdere gebieden: intellectueel, sociaal, sportief, zakelijk, bestuurlijk en op Spiritueel niveau geeft mij een enorme voldoening.

(Top)sport

(Top)Sport loopt als een rode draad door mijn leven en ik ben op jonge leeftijd in aanraking gekomen met de betere voetballers, tennissers en golfers. Nu ben ik actief golfer met een lage handicap. Ik heb de gedrevenheid om ook in deze sportdiscipline een zo hoog mogelijk resultaat te bereiken. Mede door deze sportachtergrond(en) kennen veel mensen mij in Nederland, maar ook in de hoedanigheid als (sport)bestuurder. Daarbij moet ik wel opmerken dat mijn positieve energie veelal een meerwaarde oplevert aan de contacten die ik met mensen heb.
Ik heb altijd plezier in datgene wat ik doe en anders maak ik duidelijk andere keuzes.

Wat ik mensen altijd probeer mee te geven: doe wat jij leuk vindt en geniet van datgene wat je doet. Wees bewust van het feit dat alleen jijzelf plezier kan geven en geef je zelf dat ook!

Mij wordt vaak gevraagd mensen bij elkaar te brengen om doelen te realiseren of te coachen, zowel op intermenselijk vlak als op zakelijk niveau.
Ook hierin hanteer ik mijn credo: Ik luister naar mensen en geef hen ruimte om zich te ontwikkelen, om hen zodoende te laten ontdekken wat hen motiveert en hen te stimuleren tot doen.

Jouw eigen drijfveren?

Veel mensen zijn zichzelf echter niet bewust van hun drijfveren. Wij communiceren doorgaans niet goed met onszelf en dus ook niet met anderen, met alle gevolgen van dien: stress, burn-outs, trauma’s, allergieën, en vele andere lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Bovendien leven wij in een wereld waarin alles luxer, sneller en mooier moet. Zijn wij daar als mens tegen bestand? Nee . En wat ga je daaraan doen: je leven en je levensinstelling aanpassen aan je eigen persoonlijke wensen.
Ontdekken wat jouw onderbewuste zegt en niet leven vanuit de normen die ons leven bepalen.

Voor mij betekende dit concreet dat ik mijn diep weggestopte paranormale gaven tot ontwikkeling heb laten komen. Maar niet nadat ik mij eerst heb gebogen over de vraag hoe ik met deze verantwoordelijkheid moet omgaan. Ik heb een antwoord gevonden in het boeddhisme. Zowel Lama Karta als de Dalai Lama beschouw ik als mijn gidsen. Mededogen, kracht, meditatie, wijsheid en respect zijn begrippen die ik in hun persoon en leefwijze terugvind en die mij inspireren.

De omgang met anderen is bij mij gericht op gelijkwaardigheid.
Ook al verschillen wij van elkaar, het uitgangspunt is wederzijds respect.
De basis van ons contact is ethisch en ecologisch verantwoord.

Vanuit deze persoonlijke levensvisie wil ik een ieder die daarin geïnteresseerd is helpen, coachen en gebruik laten maken van mijn bijzondere extra (zintuiglijke) gaven die ik van God en/of de kosmos heb mogen ontvangen.

Graag contact
Parasieten

Joanna Talakua

Joanna Talakua: Zuiver, respectvol, gelijkwaardig, zorgzaam, liefdevol en wereldburger.

Als trainer, coach, regressie & hypnotherapeut, magnetiseur begeleid ik graag kinderen, volwassenen en ouderen. Ik werk samen met (Sjamaan)Adrie Talakua en Julia Talakua binnen Einstein-Empowerment.academy en Einstein-Energetica.De missie die ik samen met Adrie en Julia deel is een leven met heel veel mogelijkheden en kansen. Zo ervaar ik nu het dagelijks leven en geniet ik ook van onze gezamenlijke missie; liefde voor onszelf en onze medemens. Wat een verademing om voor je passie te gaan: Praten, luisteren, doen en genieten!

Denken over de grenzen

Mijn werk binnen AKZO Nobel heeft mij zowel nationaal als internationaal zoveel expertise gegeven dat ik feitelijk ook internationaal denk en handel. De vele verschillende culturen waarmee ik dagelijks werk past ook bij de mens Joanna. Mijn kracht zoals velen zeggen: is dat ik zonder oordeel en veroordeel naar mensen kan kijken en vooral kan luisteren. Dubbele agenda’s is voor mij dan ook niet een status die in mijn systeem is opgeslagen. Het mens Joanna is erg gesteld op respect, gelijkwaardigheid en dat pas ik ook toe naar mijn directe omgeving en mijn medemens.

Daarbij ben ik als bestuurder jaren actief bezig geweest binnen de Nationale Ondernemingsraad van AKZO als de Europese Ondernemingsraad. Immers, besturen in deze twee verschillende werelden gaf mij een gevoel van thuis komen met het inzicht dat mijn innerlijke multiculturele inslag mij vruchten ging afwerpen. Zakelijk merk ik dat ik twee personen ben; persoon die heel gericht haar werk verricht met de passie voor mijn klanten en de andere persoon die tracht vanuit mijn authenticiteit de klant het vertrouwen te geven als een toegevoegde waarde voor het gehele proces.

Buiten die zakelijke kant beschik ik ook over een hele warme en spirituele zijde en wel het open staan voor de innerlijke mens in ons en wie wij feitelijk zijn.

Parallel loopt hierin dat ik als klein kind al aanvoelde dat ik blijkbaar een extra zintuig heb meegekregen en/of ontwikkeld dat ik mensen vrij goed aanvoel en daardoor een veilig contact creëer waardoor er wederzijds vertrouwen ontstaat.

Wie ben ik?

Tijdens mijn levensloop heb ik vele malen innerlijk het gevecht met mijzelf geleverd: wie ben ik nu feitelijk en wat wil ik nu? Ja, mijn liefde voor de mens heeft ertoe geleid dat ik op een bepaald moment de keuze heb gemaakt om mijn hart te volgen en mijzelf beter te leren kennen. Om mijn gevoel de boventoon te laten voeren heb ik meerdere reizen in de wereld gemaakt met als resultaat dat ik een meer dan gelukkig burger ben die op zoek is: wie ik ben en wat ik wil? …nu eerst zelfreflectie..

Het voelde alsof ik in een soort TGV trein zat; mijn zelfreflectiereis die zo zijn hobbels kent maar ook zijn hoogtepunten.

Mijn hoogtepunt is het inzicht dat ik mijn intuïtie voorrang ben gaan geven en de afgelopen jaren de nodige bewustwordingsopleidingen heb gevolgd dat mij versterkt heeft in wie ik wil zijn.

Naast bovengenoemde studies en werkzaamheden studeer ik over een paar jaar af als fysiotherapeut en wordt dat een belangrijk onderdeel van mijn missie.

Mensen ondersteunen op hun weg naar vrijheid, geluk, gelijkwaardigheid en vooral plezier te krijgen in wie ze zijn en wat ze willen gaan doen; volg je passie!

Groei begint bij jezelf!

Communicatie begint altijd bij jezelf!

Graag contact
opluchting allergie

Julia Talakua

Mijn reis..
Julia Talakua: Mijn reis naar Einstein-Solutions begon vanuit een dal. Ik zat in een fase en op een plaats waar ik niet wilde zijn, maar waar ik zonder hulp niet uitkwam. Rond dat moment kwam ik met Adrie en Joanna in contact. Ik trok de stoute schoenen aan en ben met de trein naar Sassenheim gegaan om hen te ontmoeten.
Nu kijk ik op dat moment terug als een gouden stap die ik heb gemaakt voor verandering en op weg naar mijzelf. De eerste stap naar de echte persoon die in mij zit en niet de persoon die ik probeerde te leven.

 

Vanuit onze geboorte in een gezin waar we terecht komen, worden we gevormd. We leren een set van regels, overtuigingen en belangrijke maatstaven aan om in het leven te staan. Dat mijn verworven set van vaardigheden misvormd was, ondervond ik op het moment dat mijn leven op slot kwam te staan. Ook leefde lang vanuit een harmoniemodel waarin ik mijzelf wegcijferde. Ik moest op zoek naar een andere weg en die weg lag in Sassenheim.

Van nature ben ik een gepassioneerde winnaar. Daarbij heb ik scherpte als de advocaat van de duivel om zaken bloot te leggen.

Scherpte is de kwaliteit die ik als topsporter nodig had om mijn doelen te bereiken. Daarnaast ben ik ook een echt mensen-mens met empatisch vermogen.

Dat is het middel om goed te kunnen inlezen wat degene tegenover je bedoelt. Die twee elementen van invoelen en doelen halen zijn geweldig te gebruiken in de praktijk van Einstein-Energetica.

In de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over mijzelf. Zo stond ik zeer rationeel in het leven, maar leerde ik dat ik een gevoelsmens ben en vanuit mijn hart en ziel wil leven. Ik gun ieder die passie, power en plezier te leren kennen en ervaren vanuit het diepste van zijn ‘Ik’. Je moet zelf de stapjes nemen, maar niets is lekkerder dan aanwijzingen en aanmoedigingen van mensen die jouw stappen herkennen.

Lets go for your best performance!!

Leer mij één op één kennen via de begeleiding van Einstein-Energetica of kom bijvoorbeeld NLP bij mij trainen.

Graag contact

 

Einstein-energetica is een onderdeel van Einstein-Solutions, Kamer van Koophandel 62.12.67.09. Ook hebben wij de Einstein-empowerment.academy, voor allerlei opleidingen en workshops waarmee jij kunt groeien.


Scroll to Top