Adrie 06-14 69 48 97 info@einstein-energetica.nl

Virtuele of Hypnotische maagband

Hypnotische maagband


Met heel veel plezier mogen wij je meedelen dat wij jou direct kunnen helpen af te vallen op een manier die voor 80-90% van de mensen succesvol is. Niet door het aangaan van complexe diëten, diëten en nog eens diëten. Maar door middel van afvallen zonder dieet. Namelijk met hypnotherapie en het gebruik maken van hypnotherapietechnieken.

Afvallen met een Hypnotische Maagband.

Jij ondergaat een hypnose of beter gezegd je gaat in Trance. Ten alle tijde tijdens de sessies ben je erbij wat er met jou gebeurt. Een essentieel onderdeel om te benoemen. Daarbij leg ik met jou een hypnotische maagband aan, zodat je veilig en verantwoord kunt afvallen. Na de sessie geloof jij dat je een echte maagband operatie hebt ondergaan en daarbij is er een mindset gevormd. Zo kun je een lange-termijnoplossing voor gewichtsbeheersing aangaan.

Wat maakt dat wij willen afvallen? Of ieder jaar één of meerdere keren dieet-programma’s volgen om er gezonder uit te zien?

Ieder mens heeft specifieke triggers die maken dat je (te veel) gaat eten, terwijl je geen honger hebt. Die trigger gebeurt vaak onbewust en razendsnel. En zo hebben we al snel een kilootje te veel of overgewicht waar we graag vanaf willen. Een dieet is een veel gekozen oplossing, maar niet altijd houdbaar waardoor je na verloop van tijd weer op hetzelfde punt van overgewicht bent. Dit komt doordat we diëten vaak als een afstraffing gebruiken. Dat vind niemand leuk en houdt niemand lang vol.

Kosten

Gedeeltelijk vergoed door Zorgverzekeraars
met onze Geaccrediteerde Beroepscodes

De NBVH is een door de zorgverzekeraars
|erkende beroepsvereniging, waardoor
het mogelijk is om de therapie (gedeeltelijk)
vergoed te krijgen door de zorgverzekeraar als u
aanvullend verzekerd bent.
Kijk voor de mogelijke vergoedingen
op de website van de zorgwijzer.

scag en nvnlp

Afvallen met Hypnotherapie

Geen operatie. Dat is het eerste voordeel. Je kiest voor een methode waar je gebruik maakt van suggesties en waar je bewust weinig moeite voor hoeft te doen. Zo kun je blijvend afvallen én op je ideale gewicht blijven. Het effect is hetzelfde als met een operatieve maagband, maar dan zonder narcose, pijn, ongemakken, littekens, ziekteverzuim en zonder complicaties als ontstekingen, koorts en een kans tot overlijden.

Na de sessie ga je onbewust dingen doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Doordat je bewust weinig hoeft te doen, is het een prettige ervaring waarbij je de kilo’s verliest die jij graag kwijt wilt. Je zult snel positieve effecten zien in de spiegel en qua gewicht.

Een hypnotische maagband is effectiever dan een operatieve maagband. Inmiddels weten we dat 50% van de mensen die een operatieve maagband laat plaatsen baat heeft bij de maagband. Bij een virtuele maagband is dat 82%!

Trigger verwijderen door een virtuele maagband

Als je veel, te veel eet of heel de dag door eet, dan is de virtuele of hypnotische maagband een goede oplossing. Er zijn allerlei redenen waarom mensen kiezen om te veel te eten. Vaak zijn hierbij allerlei onbewust triggers vanuit jezelf of de omgeving die een rol spelen. Die triggers maken dat je te veel gaat eten, eet als je geen honger hebt of jezelf dik wilt maken.

Een aantal soorten gedrag:

Emotie eten

Als je eet om bepaalde emoties te vergeten of een goed gevoel te krijgen, dan eet je uit emotie. Een emotionele eter eet niet omdat hij honger heeft, maar om iets anders te vermijden of te bedekken. Deze emoties kunnen zo onbewust zijn, dat je niet weet dat dat de reden is dat je te veel eet. Gelukkig kun je met hypnose heel veel met deze aansturing en ben je eenvoudig te helpen. Als emoties weer loskomen van eten en eten weer de functie krijgt om honger te stillen, ben je een stap dichter bij jouw wens.  
 
 
 
 
 

Eten uit gewoonte

Conditioneren gaat over (onbewuste) gewoontes. Zo ken je misschien ook wel dat iets begon, als iets spontaans en nu een gewoonte is geworden. Bijvoorbeeld: iets willen eten tijdens het TV kijken, een wijntje bij het avondeten, maar ook altijd om 6 uur moeten avondeten. Door zo’n (onbewuste) gewoonte kun je steeds meer gaan eten, omdat jij denkt dat je het nodig hebt. Als je daardoor dik wordt, maar liever afvalt dan loop je vast in je eigen gewoonten en patronen. Je zult dus die (onbewuste) gewoonte moeten aanpassen om je eetpatroon te kunnen doorbreken en een eenvoudig hulpmiddel daarbij is hypnose.

Eten als beloning

Je herkent misschien wel het moment dat jij vindt dat je het hebt verdient… Een lekker toetje, een zoutje, een traktatie op je werk: een beloning. Jij kunt een goede reden vinden waarom je dat verdient. Helaas hebben we geen goed biologisch systeem dat ons remt in lekker eten en eten en eten. Langzaamaan zijn veel van ons de signalen vergeten waar we echt naar moeten luisteren. Want het is maar de vraag of jouw lichaam al die traktaties ook echt een beloning vindt. Met hypnose kunnen we die signalen weer activeren, want dat heb je onder andere nodig om af te vallen.
 
 

Adrie is al 20 kilo afgevallen met de hypnotische maagband!


Hypnose: eng? controle verliezen? manipuleren?

Vet verliezen met virtuele maagband

Wellicht denk je dat hypnose een manier is waarop iemand met je kunt doen wat je wilt. Mogelijk dat dat bij straathypnose het geval is, maar bij hypnosetherapie heb je het in eigen hand. Je behoud controle en bent er gedurende de sessie continue bij. Bij de sessie maken we gebruik van trance. Dat is een slaap-/waaktoestand, een manier van focussen. Denk maar aan een moment dat je verzonken zit in een boek en de tijd vergeet of als je op de automatische piloot in de auto van A naar B rijdt. Je bent in een staat waarbij je naar binnen bent gekeerd en onbewust dingen uitvoert. Zo werkt het ook met de sessies die je ondergaat voor je maagband. Je laat je onbewuste werken en programmeert het opnieuw. Je krijgt achteraf juist meer controle, bijvoorbeeld over je gewicht.

Hypnotische maagband en kosten

Je gaat afvallen met een ‘programma’, dat betekent dat je niet na één sessie hypnotherapie aan je lot wordt over gelaten. Wij streven namelijk naar blijvend gewichtsverlies. Dus alles wat je nu verliest, dat je dat de rest van je leven (bij wijze van spreken) eraf kunt houden.

Wat daarvoor nodig is, is dat je een goede verandering maakt en dat kost enige tijd. Daarom investeren we tijd in voorbereiding voordat je komt, voorbereiding tijdens je sessie voordat we overgaan tot hypnose en installeren en begeleiding tijdens de vier maanden daarna. Soms gaat dan voor jou het echte werk namelijk pas beginnen.

Hieronder zie je een overzicht van alle elementen die we per programma voor je oplijnen om ecologisch en verzorgt af te vallen:

Individueel programma

Inclusief:
inclusief einstein-hypnosewereld.academy1 op 1 sessies
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Voorbereiding per e-mail
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Voorbereidingsessie á 2 uur
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Installatiesessie á 3 uur
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Nacontrole á 2 uur
inclusief einstein-hypnosewereld.academy E-mailcoaching en persoonlijk
contact á 4 maanden

Het programma kost € 595 en is verdeeld over een aantal sessies.

Vergoeding van je zorgverzekering? Kijk op Zorgwijzer. Bijvoorbeeld €45,- per sessie en dus €135 van je programma vergoed.

 

Aanmelden Individueel

Duo programma

Inclusief:
inclusief einstein-hypnosewereld.academySessies met zelfgekozen partner
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Voorbereiding per e-mail
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Voorbereidingsessie á 2 uur
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Installatiesessie á 3 uur
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Nacontrole á 2 uur
inclusief einstein-hypnosewereld.academy E-mailcoaching en persoonlijk
contact á 4 maanden

Voor dit programma betaal je € 525 per persoon.

Vergoeding van je zorgverzekering? Kijk op Zorgwijzer. Bijvoorbeeld €45,- per sessie en dus €135 van je programma vergoed.

 

Aanmelden Duo

Groepssessie

Inclusief:
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Voorbereiding per e-mail
inclusief einstein-hypnosewereld.academyGroepssessie in Leiden á 3 uur
met installatie hypnotische
maagband
inclusief einstein-hypnosewereld.academy Synergie van de groep
inclusief einstein-hypnosewereld.academy E-mailcoaching, persoonlijk
contact á 4 maanden

Je betaalt voor je hypnotische maagband programma € 449.

Vergoeding van je zorgverzekering? Kijk op Zorgwijzer. Bijvoorbeeld €45,- per sessie.

De eerstvolgende groepssessie is voorjaar 2019 te Leiden.

Aanmelden Groep

* normale tarief per uur voor hypnotherapie is €100,-. De genoemde sessies zitten allen in de prijs inbegrepen.

Mondelinge uitleg over de diverse programma’s die wij aanbieden:

Hypnotische maagband groepssessie

Ben jij geïnteresseerd in de Groepssessie Hypnotische Maagband?
Regelmatig hebben we deze sessies (van 10.00 uur – 13.00 uur) in Leiden, Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden
Lees bijvoorbeeld: Groepssessie ervaringen
Nu geen € 595,00 maar voor jou € 449,00

Stappen programma hypnotische maagband

Register- en geaccrediteerd Hypnose- en Regressietherapeut Adrie Talakua is lid bij de NBVH (Nederlandse Vereniging voor Hypnotherapeuten). Joanna Talakua is Hypnose- en Regressietherapeut, VBAG. Julia Talakua is NLP trainer en coach. Wij leggen je hieronder uit hoe de structuur van het programma is opgebouwd:

 1. Inschrijving deelname door jouw gewenste programma: individuele, duo of groepssessie;
 2. Persoonlijk contact en goedkeuring deelname aan jou programma(afhankelijk van de gezondheidsstaat van deelnemer);
 3. Bevestiging deelname en uitnodiging desbetreffende groepssessie of persoonlijke afspraak;
 4. Ontvangst warming-up sessie hypnose, MP3, en enkele opdrachten via e-mailcoaching ter voorbereiding op je installatiesessie;
 5. Groepssessie of (eerste) persoonlijke sessie voor installatie van de hypnotische maagband (duur 3 uur);
 6. Tweede afspraak (alleen bij het duo en individuele programma) voor diepere, specifieke en persoonlijk voorbereiding op de installatie (duur 2 uur per sessie);
 7. Mogelijke nacontrole (alleen bij het duo en individuele programma) á 2 uur.
 8. Drie maanden na de installatie: in de periode nadat de hypnotische maagband is geïnstalleerd krijg je e-mailcoaching en MP3’s om jouw streefgewicht te behalen. Wij houden graag per email om de paar dagen contact met jou en ondersteunen wij je met jouw proces van afvallen.
Hoe werkt de installatie hypnose van de Virtuele Maagband?

Voor de voorbereiding in het persoonlijke of duo traject wordt de maagband niet per se in de eerste sessie geïnstalleerd. Dan plannen we bijvoorbeeld een tweede of derde sessie met jou om je voorbereiding nog beter te maken. Zo maak jij een makkelijkere start. Bij de groepssessie gaan we wel direct installeren, aangezien we één maal bij elkaar komen.

Installatiesessie:

 • Introductie en voorbereidingen (2 uur)
  Op zondag starten wij de eerste twee uur met de introductie. Daarin wordt de structuur van de dag uitgelegd en worden de belemmeringen en obstakels besproken omtrent ‘het maar niet kunnen afvallen’ (via bijvoorbeeld allerlei dieet-programma’s). Er wordt uitgelegd dat er veelal vanuit het bewuste en niet vanuit ons onbewuste deel onze aansturing wordt ingezet om te gaan afvallen. Dat betekent dat er vele tegenpolen zijn die maken dat jij feitelijk naar de verkeerde oude patronen blijft luisteren om af te vallen. Zoals eten is gezond, eet volledig je bord leeg, van eten wordt je gelukkig, als je bord leeg is krijg jij een snoepje of mag jij wat lekkers eten wat jij fijn vindt. We zullen ze bespreken op allerlei wijzen.
 • Installatie Hypnotische of Virtuele Maagband (1 uur)
  Na de introductie, uitleg en metaforen wordt de Hypnotische Maagband geïnstalleerd door Register Hypnose- en Regressietherapeut Adrie Talakua en Joanna Talakua middels een begeleidende Hypnose sessie.
  Binnen deze hypnose sessie worden er meerdere technieken toegepast terwijl jij ogen hebt gesloten en op de achtergrond de ondersteunende achtergrondmuziek hoort. Adrie Talakua neemt je mee in de reis die jij gaat maken met jouw onbewuste en zal hij intens contact maken met het onbewuste. De virtuele of hypnotische maagband wordt aangelegd en geïnstalleerd.

Kort gezegd: de Hypnotische Maagband wordt in drie uur tijd bij jou aangelegd en geïnstalleerd.
Geef je ruim voor de groepssessie op om je plaats te verzekeren, omdat veel mensen graag willen deelnemen.
Of plan een persoonlijke of duo afspraak in op een tijdstip dat uitkomt. In de persoonlijke of duo sessies nemen we ook nog wel eens een sessie extra om een goede installatie nog beter voor te bereiden. Een goede start is het halve werk en ieder heeft zijn eigen persoonlijke aanpak daarbij.


Scroll to Top