Meteen naar de inhoud

Black Magics

Met guna-guna of zwarte kunst valt niet te spotten. We zouden er liever niet in geloven en de meeste Nederlanders doen het af als bijgeloof. Maar het is belangrijk alert te zijn! Ook in het Nederland van vandaag, waar steeds meer culturen en subculturen zich mengen, krijgen steeds meer mensen (ongemerkt) te maken met zwarte magie en alle gevolgen ervan. Als jij het gevoel hebt dat er iets niet in orde is in jouw huis of in jouw lichaam (of dat van je familie) trek dan aan de bel!

Door de gaven van Sjamaan Adrie Talakua kunnen deze foute energieën en entiteiten wel ontdekt worden. Er zijn vele mensen die een totaal ander leven kregen nadat entiteiten en anderszins foute of negatieve energieën bij hen zijn weggehaald. Er ontstaat een gevoel van vrijheid zowel fysiek als geestelijk. We hebben ruime ervaring met zwarte kunst. Helaas kennen wij ook moment dat er ‘op ons geschoten’ is en beseffen heel goed dat het voor sommige mensen een normale manier is om zaken te regelen. Daarom helpen wij je graag als jij denkt last te hebben van iets waar jij niets mee te maken hebt.

Onderschat jouw energieën en healing niet!
Als je graag hulp en behandeling wilt bij Black Magics of entiteiten wees je dan bewust van de inspanning die hiervoor nodig is. De zware negatieve entiteiten die zich bij je hebben genesteld, zijn niet zomaar weg te halen.

Sowieso heb je een sjamaan nodig die een sterkere kracht heeft dan de energie waar jij last van hebt. Door mijn 10.000 volt kracht (Sjamaan Adrie Talakua) kom ik weinig cases tegen waar ik niets kan betekenen. Wel is het zo dat ik niet in één sessie korte metten kan maken met energie die jij al heel lang bij je draagt. Dan is het weg, maar voor even. Voor een echte goede reiniging van jouw lichaam en geest, zul je ook aan jezelf moeten werken. Het is een samenspel van healing door Adrie en ontwikkeling van jezelf. Dat betekent dus ook dat je rekening moet houden met een aantal consulten of een traject. Je kunt niet in één keer van alles af zijn. Het kost flinke inspanning voor mij om je te healen, dus daarvoor moeten we tijd, aandacht nemen en jouw ontwikkeling doormaken, zodat jij jezelf leert beschermen.

Schroom niet om ons te bellen of neem deel aan healing op een sjamanistische avond van Sjamaan Adrie Talakua.

Wat doet Guna Guna?

Door Black Magics, Zwarte Kunst of Guna Guna gebruikt iemand energie op een verkeerde manier. Dat wil zeggen dat iemand willens en wetens een ander kwaad wil doen met vloeken of andere vormen waarin energie op een verkeerde manier wordt gebruikt. Daarbij gebruiken meesters in zwarte kunt rituelen, spreuken en allerhande voorwerpen: hanenpoten, haar, messen en krissen. Ze ‘beheksen’ de kleding of een haar van hun slachtoffer, of bieden hem voorwerpen aan waarop zij de negatieve energie hebben neergezet.

Onderschat de kracht van deze energieën niet! Het komt steeds duidelijker voor dat mensen niet om kunnen gaan met hun eigen leven en vervolgens -door onder meer jaloezie en het op zoek zijn naar erkenning – andere mensen misbruiken of manipuleren. Neem contact met ons op voor al je vragen rondom dit onderwerp.

Chakra Einstein-EnergeticaWat merk je van Black Magics?

Het slachtoffer van Black Magics merkt meestal niets. Dat is uiteraard ook de bedoeling zodat de zware negatieve energieën hun werk kunnen doen en de wens van de zender kunnen uitvoeren. Wel kan een slachtoffer plots ziek worden, overlijden, rare problemen krijgen die onverklaarbaar zijn. Molukkers, mensen uit Azië kennen allen het begrip zwart magie en hebben alleen wel iemand in hun omgeving gehad die slachtoffer is geworden hiervan of kennen iemand die zelf zwarte magie gebruikt.

Als iemand onverwacht en onverklaarbaar ziek wordt, als iemand plots gek wordt, als iemand vreemd gedrag gaat vertonen en zich afsluit van de gemeenschap zonder dat iemand tot reden is te brengen, plotseling overlijden zonder verklaringen? Houdt dan rekening met zwarte kunst. Zeker als je bekend met zwarte kunst, of in je familie eerder ermee te maken hebt gehad.

Wat wil iemand met zwarte magie?

Denk bijvoorbeeld aan onwillige liefde buigen en voor je winnen, mensen in je macht krijgen en houden, oude vetes uitvechten, zich wreken. Dit alles in het geniep en onopgemerkt om toch hun zin te krijgen.

In principe kan iedereen zich Black Magics eigen maken. De kunst wordt van generatie op generatie doorgegeven. Maar niet iedereen heeft de toverboeken en kennis in zijn bezit, waardoor alleen bepaalde families van zwartekunstpraktijken worden verdacht.