Meteen naar de inhoud

Acupressuur

Acupressuur is een behandelmethode die reeds 3000 jaar geleden in China en Japan met veel succes werd toegepast. Bij acupressuur wordt géén gebruik gemaakt van naalden, zoals bij acupunctuur. Via gedoseerde druk met de vingers of de duim op bepaalde lichaamspunten, wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam hersteld.

Deze techniek is gebaseerd op de overtuiging dat er een continue energiestroom door het lichaam en de organen gaat. Bij ziekte is deze energiestroom verstoord.
De behandeling met acupressuur is erop gericht de energie in beweging te zetten of tot rust te brengen, zodat het natuurlijk evenwicht in het lichaam kan worden hersteld. Naast het stimuleren van het lichaamseigen vermogen tot genezing, kunnen we pijn verlichten, vitaliteit doen toenemen en ziekten voorkomen.
Ook kunnen we emotionele en psychische aandoeningen zoals stress, nervositeit, angst of verslavingen succesvol behandelen.

Acupressuur: een unieke geneeswijze die voor iedereen toegankelijk is!

Einstein praktijk

Het is een algemeen bekend verschijnsel dat mensen pijn door middel van aanraking proberen te verlichten. Een moeder wrijft intuïtief over de pijnlijke knie van haar zoontje wanneer die op de grond is gevallen. Bij maagpijn wrijft men bijna instinctief over de maagstreek; iemand met hoofdpijn masseert vaak de slapen. Dit vormt de basis van deze eeuwenoude techniek en gebruiken we in onze behandelingen doelgericht om verlichting te geven of iets op te lossen. De energie die we van nature bezitten, zetten we gekanaliseerd in zodat  het een bijzondere uitwerking heeft.

 

Bij Einstein-Energetica maken wij gebruik van de mogelijkheden en healing door middel van acupressuur.Daarbij combineren wij diverse technieken. Denk bijvoorbeeld aan healing & magnetiseren, aura- en chakra healing in combinatie van acupressuur.

Zeker als je niet goed kan verwoorden waar een belemmering zit, kunnen we met deze technieken veel oplossen. Neem contact met ons op  om je vraag te bespreken. Dit kan net het hulpmiddel voor jou zijn om weer een stap te kunnen maken of verder te kunnen.