Meteen naar de inhoud

Magnetiseren / healing

Uit de diverse literatuur blijkt dat het magnetisme of healing een heel oud gebruik of beter gezegd een heel oude geneeswijze is die ons zelfs terugvoert tot ver voor het ontstaan van onze jaartelling. In de Bijbelse geschriften lezen we dat Jezus, maar ook zijn discipelen en andere profeten of hogepriesters, genezingen bewerkstelligden door handoplegging.

We hebben het over magnetisme, wat een natuurkundig begrip is, dat we hier gebruiken als een niet meetbare aantoonbare kracht of onzichtbare geestelijke kracht. Bij magnetiseren wordt gebruik gemaakt van de universele of kosmische energie die overal om ons heen is.

Als we ziek zijn of ons niet lekker voelen is onze kosmische energie in het lichaam uit balans. Via de medische wereld worden veel ‘ziek zijn’ opgelost, maar bij energetische disbalans kunnen complementaire geneeswijzen een oplossing brengen die de aansturing aanpakt. Bij magnetiseren wordt dan ook gewerkt aan het in harmonie terugbrengen van lichaam en geest.

Een behandeling via paranormale of complementaire geneeswijzen mag nooit als vervanging van de reguliere geneeswijze gezien worden. Je dient met je klachten eerst naar een arts (huisarts, specialist) te gaan. Je dient ook zijn medicatie op te volgen. Daarnaast kun je, al of niet in overleg met de arts, gebruikmaken van complementaire geneeswijzen, zoals magnetiseren.

Healing Einstein-Energetica

Magnetiseren of healen

Een magnetiseur of healer heeft de gave om als doorgeefluik van energie te kunnen fungeren. Hiervoor heeft hij een hoger energieniveau dan de persoon die hij helpt. Dit energieniveau bepaalt ook dat er diverse gradaties healers zijn, die ieder op hun niveau kunnen helpen. Bij Einstein-Energetica hebben we het geluk gebruik te kunnen maken van onze gave als doorgeefluik. Adrie is sjamaan en via hem kan zeer krachtige genezing van een zeer hoog energieniveau plaatsvinden. Ook gebruikt hij daarbij zijn helderziend, heldervoelendheid en helderwetenheid. Daarnaast hebben Joanna en Julia hun eigen genezende en magnetiserende gave.

 

IEinstein praktijkedere behandeling is verschillend. Meestal maken wij daarbij gebruik van de behandeltafel waar je ontspannen op kunt liggen en je kunt openen om de energie te ontvangen. Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig om tot blijvend resultaat te komen en daarbij kan het nodig zijn coaching te volgen om je bewust te worden van de aansturing die maakt dat jouw energiecentra zo uit balans raken.

Waarom zou je dit bij je laten doen?
Allerlei aspecten in je leven kunnen er toe leiden dat jouw gevoelens en gedachten een minder positief beeld zijn gaan vormen in jezelf. Ze vormen blokkades en belemmeringen waar je zelfs ziek van kunt worden. Blokkades zijn problemen die zich bij je voordoen en waar je zelf op een bepaald punt moeilijk uitkomt. Door de blokkades op te heffen kan je levenskracht weer vrijelijk door het lichaam stromen. Met complementaire geneeswijzen en (paranormale) therapieën, zoals magnetiseren kun je hieraan werken.

Waar moet jij mee leven?

Healing Einstein-Energetica

Als een patiënt van de medische wereld te horen krijgt dat het psychisch is, gevolgd door “Je moet er maar mee leren leven”, dan kan juist de complementaire of paranormale geneeskunde tal van mogelijkheden bieden. Als reguliere geneeskunst is doorlopen en er ten aanzien van de ziekte geen uitweg te vinden is, biedt deze weg nog tal van stappen en mogelijkheden. Medici geven aan met bijvoorbeeld ‘je zult ermee moeten leren leven’ dat het niet gaat om een medisch probleem dat je hebt. Je kunt er zelf iets en moet er zelf iets aan doen doen. Het heeft te maken met jouw kwaliteit van leven en veranderingen en keuzes die jij bewust moet maken. Bijvoorbeeld blokkades door angsten, trauma’s, entiteiten, black magics, hoogtevrees, fijnmotorische problemen, allergieën, dyslectie, etc.

Wij kunnen hier beslist iets voor je betekenen; mentaal, fysiek, energetisch. In het laatste geval kunnen wij, als genezer, in ieder geval zoveel mogelijk pijn verlichten en rust brengen.