Meteen naar de inhoud

Negatieve entiteiten

(Negatieve) Entiteiten & Black Magics kunnen uw leven zeer ongemakkelijk maken, zonder dat u het in de gaten heeft. Gelukkig heeft Adrie Talakua bijzondere gaven waarmee hij de meeste Entiteiten & Black Magics kan weghalen en naar het licht brengen of elimineren.

Deze vorm van negatieve energieën en de behandelingen daarvan zijn een zware behandeling voor een paranormaal genezer. Dat zegt direct ook veel over de zwaarte van energie die u met zich mee kunt dragen. De fysieke gesteldheid van Adrie wordt bij zo’n behandeling in feite gebruikt als testbank en hij kan direct met u meevoelen in de ongemakken die u dagelijks meedraagt. Deze ongemakken kunnen (enorme) schade verrichten in iemands geestelijk en fysieke leven, met als gevolg dat het dagelijks leven totaal ontspoord kan zijn geraakt!

Het leven is te mooi om met een zware rugzak van foute energie te blijven rondlopen. Schroom niet om ons te bellen of neem deel aan healing op een sjamanistische avond van Sjamaan Adrie Talakua.

Onderschat jouw energieën en healing niet!
Als je graag hulp en behandeling wilt bij Black Magics of entiteiten wees je dan bewust van de inspanning die hiervoor nodig is. De zware negatieve entiteiten die zich bij je hebben genesteld, zijn niet zomaar weg te halen.

Sowieso heb je een sjamaan nodig die een sterkere kracht heeft dan de energie waar jij last van hebt. Door mijn 10.000 volt kracht (Sjamaan Adrie Talakua) kom ik weinig cases tegen waar ik niets kan betekenen. Wel is het zo dat ik niet in één sessie korte metten kan maken met energie die jij al heel lang bij je draagt. Dan is het weg, maar voor even. Voor een echte goede reiniging van jouw lichaam en geest, zul je ook aan jezelf moeten werken. Het is een samenspel van healing door Adrie en ontwikkeling van jezelf. Dat betekent dus ook dat je rekening moet houden met een aantal consulten of een traject. Je kunt niet in één keer van alles af zijn. Het kost flinke inspanning voor mij om je te healen, dus daarvoor moeten we tijd, aandacht nemen en jouw ontwikkeling doormaken, zodat jij jezelf leert beschermen.

Schroom niet om ons te bellen of neem deel aan healing op een sjamanistische avond van Sjamaan Adrie Talakua.

Entiteiten

In het dagelijks leven zijn energieën en entiteiten (spoken, geesten, zielen) om ons heen. We kunnen ze vaker waarnemen dan we vaak erkennen in de (Westerse) wereld. Vaak wordt het afgedaan als onzin of verbeelding. Maar in werkelijkheid telt de eigen ervaring hierbij het zwaarste en niet ervaring en ideeën van anderen. Heeft u energie of entiteiten waargenomen en heeft u hier ook last van? Wij begrijpen wat u bedoelt!

Een simpel voorbeeld van de entiteiten om ons heen kan bij het overlijden van een dierbare worden gevonden. U heeft vast wel eens gehoord of zelf meegemaakt dat een overledene nog enkele tijd na zijn overlijden in het huis of op de plek van overlijden aanwezig lijkt te zijn. Of u heeft het gevoel dat iemand bij u is op bepaalde momenten of u neemt daadwerkelijk een energie of verschijning waar. Een entiteit kan zich vertonen in bijvoorbeeld licht gekleurde en vage energie. Het is ook mogelijk dat het juist uiterst duidelijk en gedetailleerd voor u verschijnt. De vorm kan een gedaante zijn of een deel ervan (hoofd en schouders bijvoorbeeld).

Er zijn diverse soorten entiteiten of entiteiten met andere opdrachten. Ze kunnen om diverse redenen op aarde zijn en blijven:

  • Een overledene kan zijn oude huis niet loslaten of een bepaalde plaats. Deze ziel (of deel ervan) is nog op aarde gebleven en kan eventueel geholpen worden met de oversteek naar het ‘licht’;
  • Een verschijning van een geest, niet zijnde een ziel voor bijvoorbeeld een boodschap;
  • Verschijning van een ziel die terugkomt om je bij te willen staan, je iets te zeggen of een kijkje te nemen (bijvoorbeeld een familielid of vriend);
  • Entiteiten die het licht niet kunnen bereiken doordat ze vast worden gehouden door bijvoorbeeld het verdriet van nabstaanden of zelf (nog niet) los kunnen komen van de materie;
  • Bewust aanwezig blijven op aarde van een entiteit om na zijn overlijden ‘nog iets af te maken’ of troost te geven aan de nabestaanden.
  • Entiteiten die door plotseling overlijden nog niet hebben geaccepteerd of begrijpen dat ze overleden zijn;
  • Entiteiten die door onbegrip van hun situatie nog niet naar het licht willen en zich in plaats daarvan nestelen in de auro van een levende persoon (‘aanklampen voor hulp’;
  • Er zijn ook entiteiten die bewust gebruikmaken van het op aarde blijven. Zij nestelen zich bijvoorbeeld bewust bij zwakke personen wat onverklaarbare klachten bij die persoon kan veroorzaken. Zo kan het in de bijbel beschreven begrip ‘bezetenheid’ ontstaan;
  • Entiteiten kunnen zich ook bewust verbinden met de energie van een persoon om hun leven via het lichaam van de andere te kunnen voortzetten. Zo komen mensen bijvoorbeeld aan enorme onverklaarbare fysieke problemen of horen stemmen;
  • Et cetera.

Entiteiten zijn energie en helaas zijn er ook mensen die deze energie gebruiken om anderen te manipuleren en ziek te maken. Ook kan negatieve energie gestuurd worden om een ander te besturen of te manipuleren (zie ook de informatie over Black Magics). Zeker in andere culturen dan de Nederlandse is het gebruik van energie op deze manier ‘normaal’. Door onze enorme diverse samenleving worden deze gebruiken helaas steeds normaler in onze samenleving.

Negatieve en Positieve Entiteiten?

Entiteiten kunnen zich bij personen of in ruimtes nestelen. Het is zowel geestelijk als fysiek heel belastend als een of meerdere entiteiten zich genesteld hebben in een woonruimte of zich zelfs energetisch verbinden aan een persoon. Hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan, zoals bijvoorbeeld een verstoorde nachtrust, angsten, fobieën, depressies, maag- en darmklacht, problemen met het lymfesysteem of andere fysieke klachten.
Als het om een positieve entiteit gaat, zult u als het goed is geen klachten ondervinden. Deze energie heeft immers positieve bedoelingen of wil u een boodschap doorgeven en geen ziekte brengen.

Heeft u klachten of onverklaarbare gebeurtenissen waar u last van heeft, dan heeft u waarschijnlijk te maken met negatieve energie. Wij kunnen dit eenvoudig met u onderzoeken en zuiveren. Neem vooral contact met ons op!