Meteen naar de inhoud

4e generatie NLP Coaching

Leef jij jouw droomleven? Veel mensen zouden graag verandering willen in hun leven in hoe ze zich voelen en de dingen die ze willen. De enige manier om dit te bereiken, is door je onderbewustzijn en bewustzijn met elkaar te laten samen werken.
Mensen die succesvol zijn, zowel op het emotionele als het fysieke vlak, hebben allemaal één ding gemeen. Zij zijn in staat om emoties in te zetten als hulpmiddel om hun doelen te bereiken. Ze hebben geleerd om angst en onzekerheid te overwinnen en vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Dit vormt de grondslag bij 4e generatie NLP.

4e generatie NLP helpt je om dát te bereiken wat je altijd hebt gewild.

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is in de Verenigde Staten ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder. Deze methode gaat aan de slag met jouw overtuigingen en gedrag. Je leer inzicht te krijgen hierin en gereedschappen om jezelf positief te beïnvloeden en te wijzigen.
Adrie Talakua is een topcoach die opgeleid en door meerdere Int. NLP trainers; zelf ook Int.Gecertificeerd NLP trainer/coach is. Joanna Talakua en Julia Talakua zijn int.gecertificeerd NLP Master Practitioner en NLP Communicatietrainers.

Vervolgens hebben we NLP doorontwikkeld waardoor wij inmiddels 4e generatie NLP-trainingen en coaching. Dat betekent dat, naast de authentieke technieken van NLP die in de jaren ’70 en ’80 zijn ontwikkeld, wij nu ook aan je leren over bijvoorbeeld hypnose, (familie)opstellingen, voice dialogue en sjamanistische technieken. Ook heeft sjamaan Adrie Talakua de extra zintuigen om jou op diverse manier te doorgronden. Dat betekent concreet dat hij  jou vrij snel en direct bij jouw daadwerkelijke identiteit brengt; wie jij bent. Voortvloeiend hierop ontstaat het mechanisme dat de verwerking van de opleiding jou nog meer diepgang en inzichten gaat opleveren.
Dit geheel komt concreet tot stand in het voor ons leidende model: het empowerment-model. Zo leer je niet alleen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, maar dring je ook door op de niveaus het (onder)bewuste waar je de daadwerkelijke beslissingen over je leven neemt; op spiritueel, energetisch en zielsniveau. Ook gebruiken we meten is weten een concrete check van jouw binnenwereld te maken.

Bij Einstein-Energetica gebruiken we 4e generatie NLP als zelfstandige methode en leren we jou met deze instrumenten te werken. Ook gebruiken wij het als een onderdeel van een consult om  jouw eigen gedrag te leren herkennen in taal, tonaliteit en (non-verbale)handelingen. Daarnaast bieden we opleidingen om 4e generatie NLP in groepsverband ‘meester te worden’. Of je nu liever één op één instrumenten oppakt of beter leert in de groep, je kunt 4e generatie NLP expert worden en daarmee meester over jezelf.

Voor wie is NLP?

4e generatie NLP biedt ongekende mogelijkheden voor iedereen die open staat voor persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei. NLP is geschikt voor mensen die willen leren om hun onderbewuste, bewust toe te passen in het dagelijks leven. Daarbij stellen we de volgende doelen:

  • Weten wat je wilt;
  • Weten wat jouw beeld van de gewenste uitkomst van een situatie is;
  • Blijf alert en houd je waarneming scherp, zodat je opmerkt wat je krijgt;
  • Blijf zo flexibel om dingen anders te doen zodat je krijgt wat je wilt.

Door middel van coaching en training stimuleren wij je persoonlijk jouw talenten optimaal te benutten en prestaties te behalen die jezelf eerst als onmogelijk leken.

NLP opleiding volgen? Kijk dan naar de twee modules 4e generatie NLP Practitioner en 4e generatie NLP Master Practioner bij Einstein-empowerment.academy.

Voor één op één NLP coaching neem je contact met ons op bij Einstein-Energetica Praktijk.