Meteen naar de inhoud

Personal coaching

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat doe ik?

Met personal coaching kunnen we ons specifiek op jouw persoonlijkheid richten en daarbij onderzoeken en bereiken wat jij wilt. Welke levensvragen wil jij beantwoorden? Daarbij kun je bijvoorbeeld werken aan je zelfvertrouwen, beter leren communiceren, je talenten ontwikkelen, je relaties verbeteren, en een toekomstvisie vormgeven. Of waar wil jij vanaf en verandering brengen om anders te leven.

Waar krijg jij levensvreugde van, wat is je zielsverlangen, waar ligt jouw passie? Met personal coaching richten we ons op het ontwerpen van de hoofdlijnen van jouw leven. En verdiepen wij ons in jouw gedrag en overtuigingen die jouw tegenhouden, zodat we die samen kunnen elimineren en omvormen. Maak een mooie mix van alles wat we in huis hebben voor jouw maatwerk personal coaching.

Balans met Personal coachingPersonal coaching om:

  • om beter in balans te komen,
  • om het beste uit jezelf te halen,
  • om je communicatie te verbeter,
  • beter om te kunnen gaan met conflicten,
  • je patronen te leren herkennen,
  • assertiviteit te verhogen,
  • grenzen te bewaken en zelfvertrouwen te verbeteren.

Zo kun je diverse contexten verbeteren, zoals werk, privé, je relatie. Het belangrijkste is je eigen waarde herkennen, benoemen en waarderen!!

Bij Einstein-energetica gaan we één op één met jou aan de slag om te bereiken wat jij wilt. We hebben vele instrumenten om dit te realiseren. Neem contact met ons op om eens goed met jezelf aan de slag te gaan en je te verdiepen in wie jij echt bent en kunt zijn!

 

Binnen personal coaching kunnen alle technieken en methoden aan bod komen waar je hier op de site over leest. Denk maar aan hypnotherapie of EMDR, EFT. Ook zal Adrie als sjamaan zijn extra zintuigen gebruiken voor jouw coaching. Hoe jij het nodig denk te hebben of hoe het voelt is de invulling voor personal coaching.