Meteen naar de inhoud

Topsportcoach

Coaching, begeleiding, mental-coaching en training voor (Top)sport

Topsport en topsportcoaching is een element dat sterk verweven is met Einstein-Energetica.

Twee van de drie actieve coaches hebben een eigen topsportachtergrond. Hierdoor weten we heel goed wat er leeft als je topsport beoefend. Adrie en Julia hebben beiden hun eigen belemmeringen moeten overwinnen om het hoogste niveau te halen.

Twee topsporters

Adrie Talakua is als kind top-voetballer geweest en in zijn latere leven heeft hij op nationaal niveau tennis gespeeld.
Ook in golf vond hij de hoogste niveaus om mee te spelen. Hij weet heel goed wat het is om als sporter voor een doel te gaan en de beste te worden.

Daarnaast is Julia Talakua ex-topsporter, was actief op national atletiekniveau, tweevoudig Nederlands Kampioen Hinkstapspringen.

Topsportcoach

Adrie heeft naast zijn eigen topsportactiviteiten ook het nodige gedaan om allerlei andere sporters te faciliteren. Onder andere was hij actief in golf, voetbal en door de doventopsport via de Deaflympics. Ook was hij actief als topsportcoach voor Julia Talakua in haar topsportcarièrre en behaalde met haar twee nationale titels.

Bij het beoefenen van (top)sport krijgen sporters te maken met fysieke- en mentale blokkades. Het opsporen van deze blokkades en het behandelen van sporters is voor ons als topsportcoach een uitdaging. Daarbij streef je iedere dag om de sporter zowel fysiek als mentaal optimaal fit te verkrijgen. Omdat we zelf uit de (top)sport komen, spreken we de taal van de sporter. Ook weten we wat er nodig is om te presteren. Met deze instrumenten kunnen we snel een analyse maken en vervolgens een verantwoorde follow-up geven.

Weet jij als sporter hoe je fysiek, emotioneel, mentaal, energetische, spiritueel en op zielsniveau op dit moment in elkaar zit? Meestal weet je fysiek wel ongeveer hoe het ervoor staat, zeker ten aanzien van je doelen. Daarnaast voel je emotioneel en mentaal kun je dingen plaatsen en leren te overwinnen. Maar wat er op energetisch, spiritueel en zielsniveau gebeurt, dat zijn jou echte drivers. Als sporter weet je als geen ander dat alles goed moet zijn om je doelen te halen. Wij helpen je graag om nog meer in kaart te krijgen, zodat je je doelen echt kunt halen!

Neem contact met ons op of vul een anamneseformulier in om zo snel mogelijk jouw analyse als topsporter te maken.