Meteen naar de inhoud

De weg van verandering werpt zijn vruchten af

  • door
angst om te vallen

Er is heel veel in ontwikkeling binnen Einstein. Vanaf januari 2017 ben ik, Julia Talakua, fulltime aan de slag gegaan in Einstein. Hierdoor heeft Adrie Talakua de tijd en ruimte om zich geheel vrij te maken om zijn kennis te vertalen en meer en meer inzicht te verkrijgen.

Het leiden van een bedrijf ‘an sich’ vergt dat je in ‘up-time’ energie en adrenaline gerichte acties onderneemt; als een soort alertheid. Daarnaast bevindt de spirituele weg zich op een pad dat heel anders voelt en een heel andere energie vraagt. Door mijn aandeel in de werkzaamheden van Einstein en door de keuze van Adrie om dat aan mij over te dragen, krijgt hij de ruimte om in zijn spirituele missie te kunnen groeien.

Daarbij willen wij jullie graag op de hoogte houden van de nieuwste inzichten, kennis en leringen. Een boek, fimpjes, infographics; het kan heel veel kanten uit in de uitvoering. In ieder geval sprak Adrie erover dat er zoveel te vertellen is over de ‘sjamaan in iedereen’. Denk bijvoorbeeld aan ‘in bewustwording gaan’ of aan de slag gaan met spiritualiteit. Waarom start je deze zoektocht en welke voorbereidingen zou je bij jezelf kunnen treffen om meer op te halen dan je had gedacht? We zijn aan de slag om dit voor je te vertalen en helder te maken, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.

Kortom we gaan nog meer van ons laten horen te komende tijd!

Als je een vraag of probleem hebt waarover graag direct met ons spreekt, neem contact met ons op. En neem ook eens een kijkje op onze vernieuwde website Einstein-empowerment.academy waarop we opleidingen aanbieden.

Geef een reactie