Meteen naar de inhoud

Sjamanisme

Een ziekte is een storing in het systeem, dat kan worden hersteld.

Een bijzondere kant aan Einstein-Energetica zijn dé paranormale zintuigen die worden ingezet bij de consulten. Het paranormale vertaalt zich specifiek in extra zintuigen: helderziendheid, heldervoelendheid en krachtige helende energie die de sjamaan(opa Marcus) via Adrie Talakua in deze wereld mensen kan helpen, genezen en verhelderende inzichten gaat geven. Maar via Adrie krijgt het sjamanisme vanuit een paranormale kant ook een wetenschappelijke kant door zijn unieke kijk.

Omdat Adrie Talakua van oorsprong een technische(werktuigbouw), proces-chemische en economische achtergrond heeft, is hij geneigd zijn Sjamanistische gaven (verkregen vanuit zijn mannelijke/vaderlijke systeem op de Molukken(Porto)) ook wetenschappelijk te benaderen en/of te verwoorden. Hij heeft het gevoel dat hij als een soort discipel het sjamanisme, zoals hij dat heeft meegekregen van zijn Opa Marcus(opa van zijn vader Johannes), in deze Westerse omgeving vooral simpel mag verwoorden. Buiten dat het Sjamanisme iets mystieks met zich meedraagt, met haar vele eigen uitingen vanuit het gebied van oorsprong.

Het Sjamanisme is een prachtig cadeau vanuit de kosmos of van God, maar hier in het westen zijn wij zodanig ontwikkeld dat het tijd wordt dat we deze mystiek ook in de gewone simpele taal uitleggen. Ik ben helderziend, heldervoelend en geneesheer. Opa Marcus is mijn geneesheer en heeft al vanaf de zwangerschap contact gemaakt met mijn lichaam en de ziel.

Sjamanisme is geen religie.

Maar komt wel tegemoet aan de menselijke spirituele behoeften. Wereldwijd zijn in de loop van millennia, volledig los van elkaar, overal min of meer dezelfde sjamanistische basistechnieken ontstaan. Sjamanisme richt zich op heelwording, eenwording van jou als persoon. Het is geen religie.

‘Vervuiling van je systeem’

Intense gebeurtenissen – denk aan het aangaan en uitgaan van relaties, het verlies van dierbaren, het krijgen van kinderen, rouwen of ernstig ziek worden – veroorzaken emoties die lang in ons systeem blijven zitten; zij vervuilen ons letterlijk. Vaak worden deze emoties door ons niet of nauwelijks verwerkt. Door gebruik te maken van sjamanistische wijsheden gecombineerd met de nieuwste inzichten uit de neurobiologie laat ik je zien hoe we, door deze emoties te verlichten en te doorvoelen, het juiste pad kunnen blijven bewandelen. Initiaties worden krachtiger door persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Als je leert om op positieve wijze mensen en situaties los te laten, wordt je heel, wordt je  schoon en kun je terugkeren naar onze natuurlijke innerlijke rust.