Meteen naar de inhoud

Wat hebben tinnitus, oorsuizingen, jicht, heftige ontstekingen en parkinson met elkaar gemeen?

Tinnitus, oorsuizingen, parkinson, jicht

Tinnitus ofwel oorsuizingen behoort tot de klachten die moeilijk te genezen zijn door de reguliere geneeskunde, omdat de oorzaak een combinatie is van lichamelijke en geestelijke factoren.Wat mij opvalt dat er steeds meer patiënten/cliënten onze praktijk vinden om te kijken of ik ze kan helpen met hun zeer ongemakkelijke belemmering Tinnitus of Oorsuizen.

Het raakt mij om te zien hoe problematisch het voor hen is en wat het emotioneel met ze doet. Ongemakken die in veel gevallen, met een persoonlijke aanpak, goede successen oplevert mits de klant/patiënt/cliënt dit traject aan wilt gaan. Mensen willen een soort tablet-werking van mij hebben dat in dezen de belemmering direct reduceert.Er zijn mensen die zich direct daadwerkelijkheid tijdens het consult aan mij over kunnen geven en dan zie je, hoor je en voel je dat de belemmering al kleiner wordt. Deze ongemakkelijke belemmering moeten op meerdere niveaus worden aangepakt en dat verschilt dus per persoon.

Meervoudige belemmeringen

Bovengenoemde belemmering valt onder de meervoudige belemmeringen d.w.z. dat de aanpak voor dit obstakel op meerdere niveaus geanalyseerd dient te worden.
Dit telt bijvoorbeeld ook voor de volgende drie belemmeringen/obstakels in iemands leven:

  • Tinnitus ofwel Oorsuizen;
  • Jicht of heftige ontstekingen;
  • Parkinson, progressieve hersenaandoening waarbij de aansturing van spierbewegingen wordt aangetast.

Tinnitus of Oorsuizen, daar heb ik goede resultaten mee behaald, door het zelf te ervaren en dat op tijd kon terugdringen of bijna geheel kon reduceren tot nul.
Jicht, ik heb zelf ernstige Jichtaanvallen gehad met plotseling heftige aanvallen en dat heb ik ook tot vrijwel nul kunnen reduceren door de onderliggende aansturingen aan te pakken. Dus begrijp ik ook mensen in mijn praktijk die dat hebben.
Parkinson, is jaren geleden begonnen met een patiënt die ik kon helpen doordat het opviel dat hij in mijn bijzijn ineens kon dansen, lopen, praten en inzag wat hij verkeerd deed. Ik zag zonder dat ik er toen echt verstand van deze Parkinson materie had dat er in zijn hersenen iets niet meer klopte en wel als hij in mijn energie was. Met deze resultaten was het voor mij mogelijk om andere mensen ook te helpen.

DUIDELIJKHEID over wat ik kan

Voor alle duidelijkheid is het wel zo dat niet iedereen geholpen kan worden. Dat zeg ik ook vroegtijdig omdat ik met mijn extra boven-aardse gaven altijd eerst direct contact maak met jou en je ware lichaam. Jouw lichaam en geest geven mij antwoord en dat respecteer ik, nogmaals voor alle duidelijkheid.

Anno augustus 2018, ben ik zo dankbaar dat ik meerdere obstakels of belemmeringen zo snel in beeld heb en weet of ik het kan behandelen. Later kom ik met mijn uitleg over mijn model: De Einstein – Gate, het aardse(13 dimensies) versus ++ het hoger bewuste(30 dimensies met 6 niveaus) zoals ik dat heb door gekregen vanuit de kosmos.

Later meer,

Geef een reactie