Meteen naar de inhoud

Zonder hokjes

  • door
Gevangenis van een verkeerd label

Energetische gelabelde ziektes, stoornissen..zoals Dyslexie, Autisme, Verstandelijk gehandicapt..

Als mens, wetenschapper en sjamaan heb ik enorm veel moeite hoe de Gezondheidszorg mensen in hokjes stopt die anders zijn dan de gemiddelde mens. Deze mensen krijgen veelal levenslang in mijn optiek verkeerd label toebedeeld. De kans bestaat dat deze mensen voor hun hele leven een stempel meekrijgen die m.i. niet past bij de juiste diagnose van deze personen en hun stoornissen.

Labels?

In mijn leven en binnen mijn praktijk ben ik mensen tegengekomen die (energetisch)-dyslectisch, autistisch, verstandelijk gehandicapt of andere stoornissen label hebben gekregen terwijl deze mensen niet goed zijn ingelezen omtrent hun stoornis(sen). Het inlezen van deze andere type mensen vergt bepaalde kwaliteiten van professionals.

Wat bedoel ik met energetische labels, voorbeeld: dat er mensen zijn die niet daadwerkelijk dyslectisch of autistisch zijn maar tot uiting komt doordat er een andere energetische lading de aansturing is van deze “dyslectie of autisme”. Als dit de conclusie is van het inlees-onderzoek zou men hieraan geholpen kunnen worden.

Wilt u hierover meer informatie neem contact met Sjamaan, therapeut, coach en trainer Adrie Talakua. En mogelijk dat ik u of iemand anders uit uw omgeving kan helpen bij de zoektocht naar de ziekte of stoornis die niet geheel helder is.

Geef een reactie