Meteen naar de inhoud

Hypnose- en regressietherapie

  • door

Bij Hypnose maak je contact met je onderbewuste. Dit gebeurt door een staat van trance en focus, waar je naartoe begeleid wordt. Met deze concentratie kun je naar dié herinneringen en delen in je onderbewuste gaan, waar jij op dat moment moet zijn. Vanuit de trance in hypnose kun je zelf ‘bewust’ veranderingen aanbrengen waar dat voor jou in je leven iets anders mag zijn.

Hypnosetherapie is anders dan straathypnose. Je blijft in de therapie bij bewustzijn en een therapeut zal je nooit dingen laten doen die je niet meer weet. Het gaat puur om het bereiken van een trance of focus om bij jouw onderbewuste te komen.

Ervaringen uit je verleden of vorige levens kunnen in het heden klachten, spanningen en emoties veroorzaken die je niet herkent. Het zijn onverwerkte ervaringen die het jou knap lastig kunnen maken. Door in je onderbewuste op zoek te gaan en contact te maken met deze ervaringen kun je verwerken. Je gebruikt de trance om de ervaring te herleven en daardoor krijgen je huidige klachten direct duiding. Je kunt overtuigingen die destijds ontstaan zijn, maar nu niet meer bij je passen, loslaten waardoor je in staat bent dingen anders aan te gaan pakken.

Voor wie?

Deze therapie is in principe geschikt voor iedereen die gemotiveerd is aan zichzelf te werken en te groeien. Het gaat niet alleen om het verkrijgen van inzicht, maar ook om het doorbreken van het gedrag dat je nu belemmert te zijn wie je wilt zijn. Dat betekent dat je af en toe een risico moet nemen zodat je met nieuwe en andere mogelijkheden kunt experimenteren en tot oplossingen kan komen.

De meest uiteenlopende problemen kunnen met Hypnose en Regressietherapie worden opgelost. Denk aan psychische klachten als depressies, angsten en trauma’s en ook lichamelijke problemen zoals allergie, migraine rugklachten.

 

Lees meer op de pagina voor hypnose- en regressietherapie. Voor Hypnose- en regressietherapie hebben we ook een aparte themapagina ingericht. Neem eens een kijkje op: Einstein-hypnosewereld.

Geef een reactie